Happy Family – David Safier.

SYNOPSIS:

Kieren Van familie er på randen af ​​kaos. Boghandel mor, Emma, ​​er gået konkurs; den far arbejder også; teenagedatter hverken godkender eller et emne, og den lille dreng elsker den pige, der ydmyger ham. For at gøre tingene værre, efter en fest, en heks fortryller Van Kieren og fordømmer dem til at blive tegnet de er forklædt: pludselig er en vampyr, Frankenstein, Mumien og Ulven manden.

For at bryde fortryllelsen, vil dette unikke kvartet begynde at kigge heks halvvejs i hele verden. Og undervejs vil du møde en masse virkelige monstre: vampyrer, kæmpe firben og tyske turister på pakkerejser. Men uanset hvor meget søger, kan Van Kieren ikke stoppe med at være monstre, indtil de kommer til at tro på familiens lykke.

Min personlige mening:

Jeg ønskede virkelig at læse en bog af denne forfatter. Jeg havde hørt de var sjovt, og hvor du kan ikke stoppe griner. Og selv om hans andre titler er meget bedre kendt og har givet mere end snak, besluttede jeg at starte med den sidste offentliggjort.

I “En glad familie” har vi hovedpersonen Kieren Van familie. En familie, hvor alle går til hendes bold. Emmas mor, desperat forsøger at forene sit folk. Frank, far, brændt for arbejde uden illusion. Og de to børn: Ada, en teenager, der går rundt og Max, en genert barn, der føler sig forsømt af sin familie.

En dag, efter et kostumebal, de støder på en heks, der behandler dem dårligt, og hun beslutter sig for at forbande dem får dem til at blive, hvad de er forklædt, efterbehandling hver: Emma-vampyr, Frank-Frankestein, Ada-mumien og Max-varulv.

Bare læs den synopsis og jeg troede, det ville være sjovt, det er så bizar historie og som “latterlig” i bedste forstand af ordet, der fører til mange sjove situationer og vittig. Hertil kommer, David Safier får i denne bog mix fantasi fra virkelighed, som den part, der gik var for præsentationen af ​​en bog af Stephenie Meyer (hvor der er nogle meget sjove kommentarer) og kun et par sider senere, en heks vises. Det mix gjorde mig grine.

Alle hidtil ukendte kredser rundt som undo forbandelse. De gør et par ture, møde andre fantastiske figurer, men ja, skænderier mellem dem vil være kontinuerlig.
Da denne bog er ikke alle griner, det er rigtigt, at det er sjovt, og jeg havde en stor tid, men alle disse vittigheder er en satire over samfundet, hvordan det påvirker familien, at man er brændt til arbejde (som er til Frank) eller krisen og den byrde (som Emma).

Bogen indeholder også nogle små tegninger (snarere skriblerier) med en, der Frank (Frankenstein) kommunikeres med andre, fandt jeg en meget originalt bidrag.

Jeg havde set mindst var slutningen, jeg fandt det for “fantastisk” (Inde alt drejer roman) og mere realistisk at give finalen jeg tror, ​​det ville have været perfekt.

Kort sagt, jeg ved ikke, om det er den bedste bog eller værre end David Safier, da det er den første jeg læste, men det er en lys, kort, sjov og vittig, perfekt til når du er mættet med tunge og tætte aflæsninger roman.

Advertisements Share this:
Like this:Like Loading...