Aflevering 1: Follow the money

Met nog maar één opdracht op de teller is het follow-the-money-overzicht, overzichtelijk te noemen. Puur op basis van deze ene opdracht is het duo Stine en Emilo het meest verdacht: zij vinden geen geld maar bellen wel 1500 euro aan aanwijzingen bij elkaar.
Ruben en Olcay halen als enige geld binnen, kunnen we ze dus al afstrepen? De helft van de 2000 euro die ze verdienen gaat overigens weer op aan telefoonkosten. Bella en Simone zijn de enigen die helemaal geen kosten maken.

…of is er meer? Want Art vertelt aan het einde van de opdracht dat er voor 5000 euro gebeld is.  Maar tijdens de uitzending zien we maar voor 4500 euro gebeld worden:
500 + 1000 euro door Stine en Emilio, en nog eens 3 keer duizend euro door Olcay & Ruben, Loes & Ron en Jan & Jean-Marc.

Heeft de Mol op een onbewaakt moment stiekem voor 500 euro naar Art gebeld?! Als dat zo is, dan zijn het waarschijnlijk niet Stine en Emilio, ervan uitgaande dat er per hint wordt betaald. Bella zien we ook niet de telefoon in handen hebben op een moment dat ze niet gezien kan worden. Dan blijven over als verdachten: Simone, Jan, Jean-Marc, Ruben, Olcay en Loes. Op één moment zien we Jan in het café de weg vragen terwijl Jean-Marc het andere team belt. Zou hij..?

 

Share this:
Like this:Like Loading...