Biff evangéliuma

 Végre hozok nektek egy könyvajánlót, nem is akármilyen könyvét!
Biff Jézus legjobb barátja volt és Ráziel vissza hozta nekünk, hogy megírhassa saját evangéliumát, nem véletlenül! Biff elhozza nekünk Jozsó első harminc évét, hiszen a történelem egyik legfontosabb emberének felnőtté…és Messiássá válásáról szinte semmit nem tud a nép.

Két nagyon jó barátom is olvasta  ezt a könyvet és ők nyomták a kezembe, hogy szakítsam félbe a Trónok harcát, ezt most rögtön el kell kezdenem és mivel eddig ők még rosszat nem ajánlottak – kivéve a Gyűrűk urát..azt baromira untam – ezért úgy voltam vele, hogy legyen, nézzük meg mit tud ez a Biff. Ismét nem csalódtam az ízlésükben!

 Két borító készült a könyvhöz, szerintem amit fentre szúrtam be az sokkal jobb, ezekkel a gyerek rajzokkal amik ha jobban megnézzük mind utalások a könyvben leírt kalandokra.Elég vicces, hogy a barna ruhás gyerkőc (Biff) szamárfül helyett glóriát tart a kis Messiásnak, Biff elég sokat egyengeti Jozsó útját, tehát ez szerintem simán lehet erre való utalás is, akár.  A másik borító  számomra nagyon semmilyen lett.

 A könyv megfogalmazása, nekem nagyon tetszik, nincs telenyomva erőltetett poénokkal, mindennek megvan a maga szerepe, a káromkodások is ott vannak, ahol esetleg lenniük kell. Azért azon mindig jókat mosolyogtam, mikor Biff vagy Jozsó közölték, hogy “Jézusom!”,  lássuk be elég abbszurd az ő szájukból!